Mijn favorieten

Over ons

 

 

        
  

Siebert Makelaars

Siebert Makelaars is een overzichtelijk en relatief kleinschalig kantoor. Wij zijn gevestigd in Raalte Noord. Wij zien kleinschaligheid als een groot voordeel, wij hebben korte lijnen met onze klanten en persoonlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij weten wat er speelt bij onze klanten!

Siebert Makelaars is opgericht door Gert Siebert en al lange tijd is Mariska ten Bolscher zijn rechterhand. In het afgelopen jaar is het team uitgebreid met Jolande Eikenaar en Annelies Nijboer.
Hierdoor vindt u bij Siebert Makelaars alles onder één dak, ervaring en kennis, maar ook de gedrevenheid en creativiteit van het jonge bloed in het team!

Het team van Siebert Makelaars staat altijd voor u klaar en met veel passie en enthousiasme doen wij ons werk. Uiteraard ook buiten de kantoortijden zijn wij u graag van dienst.

Tweet

 

 

 

 

 

Siebert Makelaars Raalte

Gert Siebert
Gert Siebert, tevens eigenaar en oprichter van Siebert Makelaars. Gert is een gecertificeerd Register Makelaar- Taxateur voor woningen en bedrijf onroerend goed, aangesloten bij de NVM. Betrouwbaar en sociaal, met passie voor het vak. Hij heeft veel kennis en ervaring in huis en is zeer secuur.
Mariska ten Bolscher
Mariska ten Bolscher
Commercieel/Verkoop/Sales
0572 363664
Mariska ten Bolscher, is al jaren het vertrouwde gezicht van Siebert Makelaars. Zij is al 10 jaar in dienst en zij verstaat haar vak. Ze is vriendelijk, heeft verstand van zaken en is duidelijk. Als zij informatie geeft moet dat voor 150% helder zijn. Ze is zeer accuraat en houdt niet van half werk.
Jolande Eikenaar
Jolande Eikenaar
Assistent makelaar
0572-363664
Jolande Eikenaar, is sinds dit jaar in dienst en is ter ondersteuning voor Gert als Assistent Makelaar. Op dit moment is zij bezig met haar studie voor Kandidaat Makelaar. Jolande is een enthousiaste vrouw die weet waar ze mee bezig is. Ze neemt de tijd voor haar klanten en informeert ze graag over mogelijkheden en denkt graag met ze mee.
Annelies Nijboer
Annelies Nijboer
Commercieel/Verkoop/Sales
0572-363664
Annelies Nijboer maakt het team van Siebert Makelaars compleet. Zij is sinds enkele maanden in dienst en is op dit moment bezig met haar opleiding tot Assistent Makelaar. Zij heeft de overstap gemaakt vanuit een andere branche om haar passie voor het makelaarsvak tot uiting te brengen. Annelies is een enthousiaste vrouw, een perfectionist en leergierig!