Mijn favorieten

Over ons

 

 

        
  

Siebert Makelaars

Siebert Makelaars werd 20 jaar geleden opgericht door Gert Siebert. Sindsdien heeft hij samen met zijn team een goede reputatie in Raalte en omstreken opgebouwd.
Wij zijn een makelaarskantoor met betrokken, deskundig, enthousiaste en creatieve makelaars. Wij houden van persoonlijke benadering en vinden het belangrijk dat ons kantoor bij u als klant past.

De connectie tussen beide moet aanwezig zijn, wat leidt tot heldere en eerlijke communicatie.
Dit is erg belangrijk, zodat wij optimale begeleiding en adviezen kunnen verzorgen aan u als klant.
Dit geldt zowel voor verkoop als aankoop van een woning.

Wij stellen het belang van onze klanten voorop en gaan niet voor de gebaande paden, maar als het moet ver daarbuiten. Wij kijken vooral naar hoe de klanten zijn en wat het beste bij hun past en ze verwachten.

En natuurlijk zijn er nog meer redenen om te kiezen voor Siebert Makelaars:
-Wij zijn een klein en hecht team, met korte lijnen naar u als klant.
-Wij zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden.
-Wij bieden een aantrekkelijke courtage.
-Wij leveren professionele presentaties van uw woning ( plattegronden, foto's, video en 360 graden).
-Wij bieden resultaat gerichte bezichtigingen en zorgen voor goede terugkoppeling.

"Wij zien onze relatie met de klant als het werken in teamverband, die samen gaan voor het beste resultaat! U wilt dit toch ook? Loopt u snel eens binnen voor een kopje koffie? "
Tweet

 

 

 

 

 

Siebert Makelaars Raalte

Gert Siebert
Gert Siebert, tevens eigenaar en oprichter van Siebert Makelaars. Gert is een gecertificeerd Register Makelaar- Taxateur voor woningen en bedrijf onroerend goed, aangesloten bij de NVM. Betrouwbaar en sociaal, met passie voor het vak. Hij heeft veel kennis en ervaring in huis en is zeer secuur.
Jolande Eikenaar
Jolande Eikenaar
Makelaar (K-RMT)
0572-363664
Jolande Eikenaar is een gecertificeerde makelaar. Ze is een enthousiaste vrouw die weet waar ze mee bezig is. Ze neemt tijd voor haar klanten en informeert ze graag over mogelijkheden en denkt graag met ze mee. Niets is haar teveel!
Mariska ten Bolscher
Mariska ten Bolscher
Commercieel/Verkoop/Sales
0572 363664
Mariska ten Bolscher, is al jaren het vertrouwde gezicht van Siebert Makelaars. Zij verstaat haar vak. Ze is vriendelijk, heeft verstand van zaken en is duidelijk. Als zij informatie geeft moet dat voor 150% helder zijn. Ze is zeer accuraat en houdt niet van half werk.
Annelies Nijboer
Annelies Nijboer
Makelaar (A-RMT)
0572-363664
Annelies Nijboer maakt het team van Siebert Makelaars compleet. Annelies is een enthousiaste vrouw, een perfectionist en leergierig! Ze is doelgericht en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Zij beheert ook alle social media accounts, om uw woning optimaal bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.