Mijn favorieten

Over ons

Een overzichtelijk kantoor met vertrouwde gezichten: Gert Siebert, Mariska ten Bolscher, Jolande Eikenaar en Annelies Nijboer. Voordelen voor u?
Korte lijnen en persoonlijke communicatie. We weten wat er speelt bij onze klanten. Verder kunnen wij u voorzien van het juiste advies, de nodige begeleiding en is bij ons de vereiste kennis van de markt aanwezig. Gert Siebert is een beëdigd makelaar en aangesloten bij de NVM. Bijscholing en trainingen worden dan ook trouw gevolgd.

Siebert Makelaars is breed georiënteerd in de markt voor bestaande woningen, nieuwbouw, recreatie, bedrijfspanden en landgoederen. Voor verhuur en taxaties bent u in Raalte eveneens aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar. Dat doen we elke dag met veel enthousiasme en persoonlijke inzet, ook zaterdags en ’s avonds!
 

 

Siebert Makelaars Raalte

Gert Siebert
Gert Siebert
Makelaar (RMT)
Gert Siebert, tevens eigenaar en oprichter van Siebert Makelaars. Gert is een gecertificeerd Register Makelaar- Taxateur voor woningen en bedrijf onroerend goed, aangesloten bij de NVM. Betrouwbaar en sociaal, met passie voor het vak. Hij heeft veel kennis en ervaring in huis en is zeer secuur.
Jolande Eikenaar
Jolande Eikenaar
Makelaar (RMT)
Jolande Eikenaar is makelaar/taxateur. Ze is een enthousiaste vrouw die weet waar ze mee bezig is. Ze neemt tijd voor haar klanten en informeert ze graag over mogelijkheden en denkt graag met ze mee. Niets is haar teveel!
Annelies Nijboer
Annelies Nijboer
Makelaar (A-RMT)
Annelies Nijboer maakt het team van Siebert Makelaars compleet. Annelies is een enthousiaste vrouw, een perfectionist en leergierig! Ze is doelgericht en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Zij beheert ook alle social media accounts, om uw woning optimaal bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.
Mariska ten Bolscher
Mariska ten Bolscher
Commercieel/Verkoop/Sales
Mariska ten Bolscher, is al jaren het vertrouwde gezicht van Siebert Makelaars. Zij verstaat haar vak. Ze is vriendelijk, heeft verstand van zaken en is duidelijk. Als zij informatie geeft moet dat voor 150% helder zijn. Ze is zeer accuraat en houdt niet van half werk.
Thomas ten Broeke
Thomas ten Broeke
Binnendienst medewerker
Thomas ten Broeke is een jonge en nog lerende medewerker. Naast de theorie, welke hij op zijn opleiding vastgoed en makelaardij leert, krijgt hij bij Siebert Makelaars de kans om ook praktijkervaring op te doen.