Mijn favorieten

Over ons

 

 

        
  

Siebert Makelaars

Siebert Makelaars is een overzichtelijk en relatief kleinschalig kantoor. Wij zijn gevestigd in Raalte Noord. Wij zien kleinschaligheid als een groot voordeel, wij hebben korte lijnen met onze klanten en persoonlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij weten wat er speelt bij onze klanten!

Siebert Makelaars is opgericht door Gert Siebert en al lange tijd is Mariska ten Bolscher zijn rechterhand. Later is het team uitgebreid met Jolande Eikenaar en Annelies Nijboer.
Hierdoor vindt u bij Siebert Makelaars alles onder één dak, ervaring en kennis, maar ook de gedrevenheid en creativiteit van het jonge bloed in het team!

Het team van Siebert Makelaars staat altijd voor u klaar en met veel passie en enthousiasme doen wij ons werk. Uiteraard ook buiten de kantoortijden zijn wij u graag van dienst.

Tweet

 

 

 

 

 

Siebert Makelaars Raalte

Gert Siebert
Gert Siebert, tevens eigenaar en oprichter van Siebert Makelaars. Gert is een gecertificeerd Register Makelaar- Taxateur voor woningen en bedrijf onroerend goed, aangesloten bij de NVM. Betrouwbaar en sociaal, met passie voor het vak. Hij heeft veel kennis en ervaring in huis en is zeer secuur.
Jolande Eikenaar
Jolande Eikenaar
Makelaar (K-RMT)
0572-363664
Jolande Eikenaar is een gecertificeerde makelaar. Ze is een enthousiaste vrouw die weet waar ze mee bezig is. Ze neemt tijd voor haar klanten en informeert ze graag over mogelijkheden en denkt graag met ze mee. Niets is haar teveel!
Mariska ten Bolscher
Mariska ten Bolscher
Commercieel/Verkoop/Sales
0572 363664
Mariska ten Bolscher, is al jaren het vertrouwde gezicht van Siebert Makelaars. Zij verstaat haar vak. Ze is vriendelijk, heeft verstand van zaken en is duidelijk. Als zij informatie geeft moet dat voor 150% helder zijn. Ze is zeer accuraat en houdt niet van half werk.
Annelies Nijboer
Annelies Nijboer
Makelaar (A-RMT)
0572-363664
Annelies Nijboer maakt het team van Siebert Makelaars compleet. Annelies is een enthousiaste vrouw, een perfectionist en leergierig! Ze is doelgericht en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Zij beheert ook alle social media accounts, om uw woning optimaal bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.