Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Dorpsstraat 46 A in Heino 8141 AM

Dorpsstraat 46 a

8141 AM Heino
Koopsom € 235.000,- v.o.n.

Omschrijving

Zelf uw droomhuis realiseren? Op een schitterende locatie aan de rand van het centrum van Heino bieden wij 4 bouwkavels aan. De kavels zijn allen geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage.

Kavel 1
Kavel 1 betreft een kavel van circa 595 m². De kavel heeft een ontsluiting aan zowel de Dorpsstraat als de Van der Cappelenweg. Deze kavel leent zicht daarom...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zelf uw droomhuis realiseren? Op een schitterende locatie aan de rand van het centrum van Heino bieden wij 4 bouwkavels aan. De kavels zijn allen geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage.

Kavel 1
Kavel 1 betreft een kavel van circa 595 m². De kavel heeft een ontsluiting aan zowel de Dorpsstraat als de Van der Cappelenweg. Deze kavel leent zicht daarom uitstekend voor een bedrijf aan huis.

Voor iedere kavel kan een bouwvergunning op basis van een individueel ontwerp worden aangevraagd. Als toekomstige eigenaar heeft u een vrije keuze in de uiteindelijke uitvoering van uw woning, binnen de geldende bestemmingsplanvoorschriften. U bent hierbij ook volledig vrij in uw keuze voor architect en/of aannemer.

Heino
Heino is een dorp in de gemeente Raalte met circa 7.000 inwoners. Heino heeft zowel bijzondere historische als monumentale bouwwerken. De gezellige dorpskern met een goed en veelzijdig winkelaanbod wordt omringd door veel historie en natuur. Ook heeft Heino scholen en maatschappelijke voorzieningen. Verder zijn er in het dorp allerlei activiteiten op het gebied van sport en recreatie. Verder heeft het dorp diverse opengestelde landgoederen (Den Alerdinck, ‘t Rozendael, ’t Nijenhuis, de Gunne en de Colckhof), ideaal om te wandelen of te fietsen. Ook de IJsel en de Lemelerberg zijn in de nabije omgeving gelegen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 235.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 595 m² Kadasteroppervlakte 595 m² Kadastrale gegevens Gemeente Heino Sectie C Oppervlakte 595 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.